Thursday, January 17, 2013

PALJU ÕNNE MALORY!

Täna ilmus välja meie paar päeva haiguse küüsis olnud sünnipäevalaps Malory. Tuli ja säras. Tegelikult särab see väike poiss meil igal hommikul lasteaeda saabudes, kuid tänase päeva puhul koogi ja kommikarbiga tulles oli Malory suu lausa "kõrvuni".
Hommikuringis tõstis sünnipäevalapse jaoks tooli ringi keskele ikka see kõige noorem meie hulgast- Loore. Laulsime, kallistasime (siinkohal peab ütlema, et Malory on meie rühmas üks suur kallistaja poiss, talle meeldib) ja sikutasime selle väikse peoperemehe koguni 8 korda lae poole. Meil on omad nõksud, kuidas tõstmisest pilt kätte saada- nimelt peavad kõik viimase tõstmise ajal tooli koos sünnipäevalapsega natuke aega üleval hoidma :) Muidu on sellest õigest hetkest raske pilti kätte saada.
Malory palus külalised lauda ja lõikas lahti ka maasikakoogi. Nagu ikka, valis ta sealt endale ka meelepärase tüki. Seekord siis lumehelbega, mis tema enda sõnul esimesena kõhtu "peitu" läks. Proovisime seekord siis esimest korda Teie lapsi peolauas ka natuke filmida, vaatame, kas selle ka siia blogisse üles oskame panna. 
Lauas arenes samal ajal aga seltskondlik vestlus. Malory korraldas selle sedakorda järjekorras, mille peale Annaliisa natuke protestis, et "Eerik juba ju sai rääkida". Leppisime kokku, et sünnipäeval sünnipäevalapsele vastu ei vaidle ja jäi nii, kuidas Malory soovis. Uuriti ka välja Malory sünnipäevakingitused ja külas käinud pidulised. Neid nimetas poiss palju. Rait isegi hõikas, et "niiiii palju!"
Kook ja kommid söödud, ootas meid ees väljasõit talvisesse metsa loomade söödaplatsile. Sellest aga homme....






No comments:

Post a Comment