Monday, January 28, 2013

NAER ON TERVISEKS 1

Selliselt kõlab meie selle nädala tarkusetera. Ühiselt hommikuringis selle üle arutledes leidsime, et naer teeb meid õnnelikuks ja peletab eemale haigused. Niiet otsustasime terve selle nädala jooksul palju naerda, ehk hoiab haigused eemale!
Täna oli meil külas "kingakratt". Keegi täpselt ei oskanud teda kirjeldada, sest keegi ei näinud teda... Algul küll arvasime, et mõni lastest puges salaja voodist välja ja võttis teiste kingad ära, kuid et kadunud olid kõigi kingad (ka õpetajate omad, mis oli eriti kahtlane), siis olime tegelikult suures segaduses. Siinkohal tuligi mõttesse "kingakratt". Lastelt pärides, "missugune see kingakratt välja võiks näha?", arvas Annaliisa, et eest triibuline ja tagant täpiline ja kasvult suur. Selle viimase vastu esitasime meie, õpetajad, vastuväited. Suurt asja oleksime me ju ometi märkanud, me olime ju kogu aeg teises toas!
Oli kuidas oli, tegusid see kratt tegi... kingad oli vaja üles leida. Ja leidsime ka. Radika alt ja radika pealt, kapist ja lae alt, lillepotist ja Loore omad ka "puu otsast". Eerik upitas enda omad kapi otsast alla, Allan pidi isegi käärid appi võtma, et kingad lae alt alla "lõigata". Väga lõbus oli!
                                                       esimene ehmatus





No comments:

Post a Comment