Tuesday, December 10, 2013

AITÄH!

Suured ja siirad tänusõnad Teile, emad ja isad, eilsel suurel lasteaia sünnipäevapeol meile tehtud kingituse eest. Kindlasti märkasite, kuidas laste silmad särama lõid, kui läbi pakendi silmati, mis seal sees kõik leidub. 
Tegelikult kukkus kõik välja väga mõistlikult. Peale suurt lustimist, meie laste suurepärast laulu esitamist ja maiustamist, otsustati ühiselt (Annaliisa ettepanekul), et kingituse avame hoopis homme lasteaias. Mõistlik! See aga tähendas seda, et Loore ema, kui kingi tooja, pidi selle uuesti koju viima (kuna pidu ei toimunud ju meie kodulasteaias). Kodus aga oli see kaval ema juba niigi pidanud suurt kasti oma tütre eest peitma. Selle kastiga uuesti koju saabudes, küsis vanem poeg: sa ei saanudki sellest kastist lahti? :)
Seega saabus see suur kast meierühma lävele alles täna. Ja uudistamist jagus. Kõigepealt need mitmed sõlmed- Reet teadis, et sõlmed tuleb avada... Marge lisas, et sõlmed tuleb avada, kui ei soovi ämmaga tülli minna... tõime käärid!!!!
Ja siis kommid ja üllatusmunad ja autod ja pusled ja kaelakeede meisterdus ja kõige selle kõrval unus peamine kingitus hoopiski. Meie uus kaisukate kast!
Veelkord- suur aitäh!






 

No comments:

Post a Comment