Monday, April 8, 2013

PALJU ÕNNE, ALLAN!

Mõnda aega oli see väike poiss kadunud... õigemini käis oma vanaema juures, kes teda rätikut õmblema õpetas! Vähemalt nii ta selgitas :)
Aga eile oli ju sünnipäev!! Nii tähtsaks päevaks pidi ju koju tulema. Poisi sõnul oli tort, millel oli marmelaadi ja kingitusteks sai ta uue sini-must-valge jalgratta ja Bondi auto (ei saanudki aru, kust ta seda Bondi muusikat lasi, mida väikevend kodus kartis?).
Aga meie juurde rühma jõudis Allan täna juba aastakese vanemana. Küsimusele "kui vanaks sa said siis?", loendas poiss kindla arvu näppe üle ja vastas, et "seitse". Seega tõstsime peale laulmist ja õnnitlemist seekordse sünnipäevalapse täpselt loendatud näppude arvu järgi ka lae poole.
Kommiringe tehes (esialgu kolm ringi), olid mõned lapsed natuke segaduses... õieti need, kes valisid algul lutsukommi, ei saanud ega saanud see komm seal suus otsa (kuigi Mattias isegi suure raginaga püüdis sellest hammastega jagu saada... keelasime igaks juhuks ära) ja nõnda iga uue kommiringi saabudes koorisid need väiksed põnnid uue kommi paberist lahti ja nii nad siis istusid seal laua taga. Lutsukas suus ja mõlemas väikses pihus uus komm suhupistmiseks ootel :)  
Selline magus päev oli täna Allani sünnipäev!





No comments:

Post a Comment