Tuesday, September 4, 2012

VAHVAT LASTEAIA-AASTA ALGUST!

Soovime seda emadele ja isadele ja vanaemadele ja vanaisadele ja teistelegi suurtele laste jaoks olulistele inimestele. Ja muidugi lastele- nii vanadele olijatele kui uutele tulijatele. Natuke soovime ikka iseendale ka. Et ikka hea oleks koos olla ja ühiseid mõtteid mõelda.
Kõik lapsed veel lasteaeda pole jõudnud, kuid kohalolijatega tutvust tehes või üle pika suve vanu tuttavaid nähes on ju põnev avastada, kui palju keegi kasvanud on või kuidas uued sõbrad meid ja meie rühma omaks võtavad.
Meie uuteks sõpradeks on Allan, Eerik, Laura-Liisa ja kohale pole jõudnud veel Malory ning Aldo. Hetkel kindlalt veel ei tea, kuid võibolla tuleb üks väike tüdruk ka.
Allan on selline elav ja säravate pruunide silmadega poiss. Kõikjale ta jõuab ja kõike sooviks proovida. Asjad on uued ja kõigega tahaks ju mängida, kui vaid seda aega ja püsivust jaguks. Sõpradega sai see väike poiss kohe jutule.
Eerik on vaiksem ja tutvub uue maailmaga tasapisi. Nii igaks juhuks küsib ta aegajalt "kuna emme tuleb?", ise vaikselt naeratades. Ju pole see emme tulemine nii suur mure kah. Lihtsalt natuke kindlam tunne jälle, kui küsitud saab.
Laura-Liisa on jutukas ja rõõmsameelne väike tüdruk. Meie teise "Liisuga", ehk siis Annaliisaga leidsid nad kohe ühised mängud ja tegevused. 
Sellised on esmamuljed meie uutest lastest. 
Eile käisime lastehommikul ja tõime sealt kaasa suure "tammetõru", mille koos ära sõime:)


                       Rait tahtis suure hooga "tõru" koos direktoriga kaasa võtta

                                                "meie"

Loodame ikka, et kõik meie mõtted ja teod õnnestuvad, et tuleb taas üks teguderohke ja huvitav aasta.  Koostegemise lusti ja palju häid elamusi soovides 

Reet, Marge, Lea ja Kai 

2 comments:

  1. Toredat aastat õpetajatele ja lastele :)

    Kas koosolek endiselt 12 kuupäeval? egas ühte päeva edasi ei kannata lükata ?!

    ReplyDelete
  2. Nii mõnigi laps saabub rühma hiljem, seega otsustasime vestlusringi teha 19.septembril. Anname täpsemalt ka blogis peagi teada!

    ReplyDelete