Wednesday, April 9, 2014

PIDU! PIDU! VEEPIDU!

Tõmbasime täna ujumise otsad kokku:), veepidu on sellel puhul täiesti sobilik maha pidada! Elevust tekitas see teadmine alates hommikust, Karl küsis juba hommikuringi alguses, et millal me ujuma läheme? Ootaja aeg on ikka pikk, nii ütleb rahvasuu. Võtsime ujulasse ka Loore ja Veiko kaasa ning  Henry, kes pole oma käe pärast enam ujumas saanud käia. Ega siis sõpru või peost ilma jätta ju! Tänane basseinitund oli sootuks erinev meie eelmistest tundidest. Lusti ja nalja sai palju ning ei pidanud õpetaja Anu õpetuse järgi harjutusi tegema. See oli kõigile meeltmööda! 
Anu oli selleks korraks välja mõelnud mõned vahvad mängud, mis nõudsid tähelepanu ja pakkusid samas ka palju lusti! Õpetaja Anu oli "nuudlid" praamiks kokku sidunud ja viskas selle vette, lapsed ronisid mitmekesi peale ja sattusid mängult merehätta ja karjusid "appi-appi!" Anu siis viskas basseiniäärelt erinevaid päästmisvahendeid ja tiris lapsed üksahaaval kaldale. Algul oli selline lärm ja segadus, et ma ei saanud kohe mitte midagi aru, et mis toimub!?  Kuid sellest kujunes välja üks tore mäng, isegi mina sain rõnga ning köiega "päästetud"! Täna veendusime ka selles, et palli on vees väga raske mängida, nii kiiresti liugleb eest ära, annab ikka järele jõuda! Laura-Liisa, Mattias, Eerik ja Marek olid täna juba pikemalt keset basseini ainult kätistega, tore, et nad julguse kokku võtsid!
 Seisatasin korraks vaiksemas basseininurgas ja jälgisin seda melu veidi kõrvalt, lapsed sulistasid naerusuiselt, silmad särasid! Väiksemad istusid basseiniäärel ja sulistasid varvastpidi vees, õpetaja Anu organiseeris kogu aeg midagi, Lea pildistas, onu Aimari valvas pilk jälgis lapsi. Seisatasin ja mõtlesin, et nii vähe on ikka õnneks vaja!:)
 Pidu ilma maiustusteta pole mingi pidu, ka seekord panid sponsorid õla alla!  Lastel olid kõhud veemöllust tühjaks läinud, maiustati isukalt, suud ja käed olid maitsvat kraami täis ja pilk otsis juba järgmist! Ega me kõike ei jõudnudki põske pista, lõunasöök ootas lasteaias. Aga eks õhtul ole aega veel maiustada.
Lõpetuseks tänusõnad Õpetaja Tiiule ja onu Aimarile, kes olid alati basseinis lapsi abistamas ning julgustamas.Aitäh Laura-Liisa ja Eeriku emale, kes lastele maiustuste lauda aitasid  katta! 










                                    Uhked medaliomanikud!

1 comment:

  1. Päike, õhk ja vesi- need me sõbrad kolmekesi ;) Ja olgem ausad need kolm sõpra teevad lapsed kõige õnnelikumaks. Tore, et lastel oli ujumise võimalus. Nüüd tuleb hoida ja edasi arendada õpituid oskusi ;)

    ReplyDelete