Wednesday, April 23, 2014

IKKA SÜDAME HEAKS

Täna külastasime lastega Mahlapubi. Meie lasteaias töötavad sellised lõbusad ja loovad inimesed, kes juba teist aastat kehastuvad Südamekesteks, seavad üles suured mahlapressid ning kutsuvad lapsi külla, et koos vaadata ja maitsta erinevate maitsetega mahlasid. Meie viisime omalt poolt õunu, apelsine, porgandeid ning kiivisid (mille kohta Mattias järjekindlalt väitis, et need on kartulid).
Mahlapubi ise oli üles seatud väga vahvalt. Muusika mängis, lauad olid kaetud laualinadega ning iluks seatd ka kevadisi nartsisse. Südamekesed ise olid lahked ja toredate kostüümidega. 
Mahlapressidest tuli välja meie lastele väga maitsev vitamiinirikas värske mahl. Lapsed limpsasid keelt ning muudkui hõikasid kiidusõnu. Selline armas ja südamlik ettevõtmine. Et seda mõtet ikka järgnevatel aastatelgi jaguks! Selle nimel me muudkui aga jagasime kiidusõnu :)


                                               porgand, apelsin, kiivi- ilus!




                                               tavaliselt on meil piimavuntsid
                                             lõpuks paluti meid tantsusaali

Õue jõudes ootas meid ees pidulik tõrvikuga minek tiigi äärde. Täna on ju jüripäev ning meidki ootas ees traditsiooniline jürijooks. Vahva oli see, et üllatuslikult olid meie lastele kaasa elama tulnud ka meie vanad sõbrad ning alati lastega nii meelsasti suhtlevad päästeameti poisid ja kisakoori oli kaasa haaratud ka Nublu.
Aga jooks ise kujunes tõsiselt tempokaks, kuid lapsed olid väga tublid. Ehkki Karlil lõppes jaks vahetult enne finisijoont ja lõpumeetrid tulid kõndides ning mõni laps kasutas topinguks õpetaja abistavat kätt. Aga tiik on meil ju suur ja lai (vähemalt lapse pilgu läbi) ja seda maad ikka annab joosta jah! Väga tublid ja mitte allaandjad olid kõik meie lapsed!

                                                                 kisakoor




Homme läheme matkale, pakkige lastele palun matkakotid kaasa!

1 comment:

  1. Vat see oli üks elamusterohke päev :) tõesti toredad tegemised

    ReplyDelete