Thursday, February 6, 2014

PALJU ÕNNE, LOORE!

Meie tänane sünnipäevalaps on üks ütlemata särtsakas tüdrukutirts. Laul on tal suul ja sära silmis.
Tänane päev kujunes meil teguderohkeks. esmalt läks meil väga kiireks hommikusöögilauas, riietudes ning Elistverre sõiduks bussi peale joostes. Seetõttu oli ilmselt meie poolt mõistlik Loore sünnipäev natuke rahulikuma aja peale lükata.
Tagasi Elistverest sättisime paika sünnipäevaringi ja Loore (toolile istuma). Loorel endal oli väga lõbus toolil istuda ja teiste laulu kuulata. Tüdruk naeris lausa kõva häälega. Varem kõrva sosistatud uus vanuski oli sünnipäevalapsel hästi meeles, õppisime seda ka sõrmedega näitama.
Loore lemmik on vist šokolaad- terve hommikupooliku rääkis tüdruk, et ta tõi šokolaadikoogi. Sõbrad lauda palunud ja endale koha valinud, ei jõudnud Looreke ära oodata, millal esimese ampsu juba suhu saab. Tüdruk haaras hoogsalt suure noa ja oleks edukalt ise üksigi koogi lõikamisega hakkama saanud. Me igaks juhuks siiski sekkusime ja nõnda lõikas Loore oma koogi koos Leaga tükkideks. Selgus, et tegu oli banaanikoogiga, millel peal šokolaad. Väga-väga maitsev oli! Kus sellist küll müüakse?
Lõbu pakkus tüdrukule ka see, kui väikese õpetajana tema sai sõpru ükshaaval teise tuppa magamaminekuks lahti riietuma saata. Tüdruku valik langes esmalt Allanile, siis Aldo, Henry jne.
Selline lõbus sünnipäevalaps on meil Loore!


                                                  üks-kaks-kolm-neli-viis





No comments:

Post a Comment