Monday, May 20, 2013

LOOMAAIAS

Tänu direktori kirjutatud projektile saab meie lasteaed jätkata ilusat traditsiooni- loomaaia külastus koolieelikutega. Rait ja Malory olid reede hommikul reisivalmis, nii mõnigi meie rühma laps jäi nukralt järele vaatama. Aga pole hullu... küll tuleb ka teiste kord! Ilmaga meil vedas, vihma ei sadanud, päike väga palavalt ei paistnud.
Sõit Tallinnasse sujus kenasti...pärast Koset oli lastel põnevust palju. Seda tänu tee ehitusele...aina kostus ohh ... ahh ja näe vaata. Poisse huvitab ju igasugune tehnika.
Loomaaia väravas ootas meid giid, keis meid kohe sappa võttis ja kahe tunnisele retkele viis.Loomaaias on ikka nii, et mõni loom ei tahagi end uudishimulikele näidata, muudkui põõnab päikese käes! Aga pole hullu, loomaaias loomi palju-palju!! Kui üks ei taha end näidata , siis teine ikka näitab! Nii ka seekord, lõvid peesitasid päikese käes, jääkarud selle eest demonstreerisid end suurima hea meelega. Uustulnuk ninasarvikut saime piiluda ainult kaugelt! Lõpuks jõudsime ka elevantide juurde, lapsed olid juba tükk  aega giidilt tema kohta pärinud. Saime nende suurte loomade tegutsemist tornist mõnuga jälgida.
 Lõpuks puhkasime kohvikus jalgu ning limpsisime jäätist.Tagasisõites oli päike bussi kuumaks kütnud, kuid ega me suhkrust ole, et ära sulame! Oli ilus päev!





1 comment: