Tuesday, May 28, 2013

HEAD KOOLITEED RAIT JA MALORY!

Kui sa oleksid päike,
üle siis kuldaksid maa.
Praegu sa oled veel väike,
praegu sa lihtsalt ei saa.

Meie rühmas on ikka nii, et lapsi on suuremaid ja väiksemaid. Igal kevadel läheb mõni neist suurematest kooli suuri tegusid tegema ja mõni jääb veel lasteaeda mängima.
Sel kevadel on Raiti ja Malory kord lasteaiale lehvitada ja tähtis koolitee jalge alla seada. Sellised suured ja tublid poisid mõlemad.
Rait on meie rühma "veteran". Hetkel pole ühtki teist last, kes neli aastat sellest Kastanimunakeste uksest sisse-välja  käiks. Rait oli pisike (ombes poole lühem kui praegu) ja tragi poiss, kelle jaoks pole kunagi olnud raske oma tahtmist saada. Kui mitte muidu, siis valju häält tehes ikka sai :) Tore oli vaadata, kuidas Rait koos isaga toimetas. Vahel ju ikka asjad ununesid (selline "meeste" värk), kuid väikestele kollastele paberitele kirjutatud meeldetuletused said alati täidetud. Tubli oli Rait ja üha tublimaks muutus ka isa.
Malory käis meie rühmas vaid ühe aasta. Julge, sõbralik ja alati rõõmsameelne poiss. Kui oleks olemas selline amet nagu "kallistaja", siis kunagi võiks Maloryst just nimelt selline auväärt ametimees saada.
Head kooliteed soovivad teile Loore, Annaliisa, Laura-Liisa, Mattias, Aldo, Henry, Kermo, Eerik, Allan, Karl, Reet, Lea, Marge ja Kai!






1 comment: