Thursday, September 14, 2017

VESTLUSRINGIST KOKKUVÕTVALT

Oli tore tutvuda meie rühma uute lapsevanematega ning meeldiv näha juba tuttavaid emasid. Vestlusringis osales ka Kerti isa, selle üle oli eriti hea meel. Isad, kel vähegi töölt mahti, olge julgemad osalema.
Meie rühma esindab lasteaia hoolekogus sel aastal Rubeni ema Margit. Aitäh Mathiase emale, kes selle eelmisel aastal enda peale võttis.
Meie rühmal on Facebookis suletud grupp, kuhu edaspidi paneme kõik olulised teated ning loome tähtsamad üritused. Laste puuduma jäämised ning lasteaeda saabumised palume teatada telefonitsi.
Üritustest on meid ees ootamas kõigepealt mihklilaat, mis toimub neljapäeval, 28.septembril õuealal. Koos katame meie rühma laadaleti soolaste või magusate küpsetistega või omatehtud hoidistega (neid võib müügi edukuse huvides ära kaunistada). Tulu läheb meie rühma heaks. Olge aktiivsed osalema.
Oktoobris püüame minna Imavere Piimandusmuuseumisse jäätist valmistama.
Jõulude eel (kui saame) osaleme Pilistvere jõulumaal, kus eelmisel aastal lastele väga meeldis.
Juba praegu on lastele tellitud kevadeks teatripiletid. 9.märtsil sõidame Tartusse Teatri Kodusse vaatama etendust "Raha-haa-haa". Kohe võib hakata tooma piletiraha 9 eurot. Bussisõiduraha kogume kevadel.
Meie rühma jõulupidu toimub 19.detsembril kell 17:00.

No comments:

Post a Comment