Tuesday, September 19, 2017

OHUTULT JA TURVALISELT

September on ohutuse ja turvalisuse kuu. Järgnevad paar nädalat keskendume sellele meiegi. Püüame lastele õpetada liiklemist jalgsi ja jalgrattaga. Liiklemist sõiduteel, jalakäijate teel, ületama ohutule ristmikku. Selgitame laste jaoks olulisemate liiklusmärkide tähendusi. Paljud lapsed ei puutu igapäevaselt liiklemisega tänavatel kokku.
Sügisel on esmaspäeviti meie rühma rattapäev. See pole lihtsalt jalgrattaga kihutamine. Lasteaia õuealale on liikumisõpetajate poolt maha märgitud õpperada ning paika seatud liiklusmärgid. Räägime ratta korrashoiust ning kiivri olulisusest. Eeldame, et lapsevanemad meie õpetatut koduski järgivad :)






 
Täna käisid meie koolieelikud Oliver, Mathias, Ragne-Maria, Andri ja Kevin Põltsamaa linna staadionil meie piirkonna teiste lasteaialastega sportlikult aega veetmas. Oli lõbus, oskuseid ning tähelepanu treeniv päev. Kohale vuras ka politseiauto, millesse oli ära mahutatud lõvi Leo. Selle peale nurus Mathias koheselt end autosse istuma. Palju pidi enne kannatust varuma see poiss. Politsei oli meie laste jaoks viimane pesa, mille juures peatusime. Ja siis selgus, et seekord autosse lapsi ei lastudki. Tegime nurgataguse diili mundrionudega.





















No comments:

Post a Comment