Thursday, September 21, 2017

ÕPIN ÕUES, TERVIS PÕUES

Tänane päev oli meil väga teguderohke. Alustasime seda meie tervisetöötaja Pireti juures, kes lastele "munakatsega" üheselt selgeks tegi- kiiver pähe, kui ratta selga istud! Kui mõnel lapsel oligi mõte, et see pole päris muna, millega katse tehti, siis lõpuks pillas Mathias selle maha ja läks ikka katki küll ilma munakiivrita. Ja siit meiepoolsed õpetussõnad- sama võib juhtuda sinu peaga, kui kiivrit rattaga sõites pähe ei pane.






Ja edasi läksime jälle ikka sinna, kuhu meid jalad viivad. Endiselt on lapsed selle vastusega igati päri, kui küsivad, et "kuhu me läheme?" Jalad viisid meid täna parki õuesõppele. Teel sinna tuletasime meelde juba õpitu- kuidas ületada sõiduteed ning ristmikku. Sel nädalal on selgunud, et natuke nutused lood on lastel vasaku ja parema poole määratlemisega. Edaspidi pöörakem sellele pisut rohkem tähelepanu. Meie rühmas, ja Teie, head emad-isad, kodus. Parki me siiski jõudsime, ilma eriliste sekeldusteta. Kuigi meie teerajale oli teetööde tõttu ületamatud takistused paigaldatud ning vahepealsed teeolud olid mudased.
Pargis õppisime kolmnurka ja ringi ning tegime imeilusat kunsti. Vahepeal ergutasime koolilapsi, kes ilmselt võimalikult kiiresti jooksma pidid. Meie lapsedki lippasid oma väiksed jalad seal väsinuks.















                        pildistasime, sest polnud ammu "metsavahti" näinud

No comments:

Post a Comment