Tuesday, May 26, 2015

SOOVIME TEIL LENDUTÕUSUKS SOOJA TUULT, HELLITAVAID KULDSEID KIIRI PÄIKESELT JA KUULT. ET SAAKSITE MINNA AINULT MÖÖDA RÕÕMSAID TEID, ET MÄLETAKSITE LASTEAEDA, SÕPRU JA KA MEID...

Laura-Liisa, Marek, Raian, Kermo ja Henry on sel kevadel need suured ja tublid lapsed, kelle jaoks lõppes lasteaiatee ning algab sügisel kool. 
Meie koolisaatmispidu oli seekord natuke mõtlik, natuke tagasivaatav, natuke pidulik ja ikka lõbus ka. Meenutasime lastega tarkuseterasid, mida oleme nende väikestesse hingedesse poetanud nüüd juba kolm aastat. Loodame, et nad need kooli kaasa võtavad ja ka oma uute koolisõpradega jagavad. Kui tahad, et sul sõpru oleks, ole ise sõbralik.
Loodame, et kooliski oleks teil ikka sama huvitav ja lõbus selle tähtsa õppimise kõrval. Et leiduks palju tegemisi, millest põnevusega kinni haarata. Magavale kassile hiir suhu ei jookse. Olge ikka ise hakkajad.
Kool on suur maja, milles sagib palju inimesi. See maja saab peagi teile koduseks ja meeldivaks kohaks, kuhu ikka rõõmuga tagasi minna. Soovime, et iga hommik tooks teie silmisse sära ja hinge ootusärevuse eesootava uue koolipäeva jaoks. Kuid kodu on koht, kuhu minna kõigest tehtust rääkima, kust otsida tuge ja toetust, kui miski natuke raske tundub. Lind armastab oma pesakest ja laps oma kodukest. Armastust ja toetust Teie kodudesse, kallid emad ja isad. Eks iga algus on raske, lapsed vajavad abi.
Tarkus tuleb tasapisi, tuleb tasahilju.... vanasõnad on vanad sõnad, need ei valeta. Küllap vahel võibki tunduda, et ei saa hakkama, ei oska, ei jaksa. Oleme ikka lastele rääkinud, et ära anna alla, kui ei saa kohe, siis saab natukese aja pärast. Harjutamine teeb meistriks. Lapsed õppisid luuletuse, millest iga salmi luges üks neist viiest kooliminejast. Oleme uhked, et Laura-Liisa, kelle jaoks avalik esinemine ei ole see kõige tähtsam asi siin ilmas, oli seekord nii hakkaja. Küllap tüdruk oli iseenda saavutuse üle ka ise uhke, sest peo ajal tegi veel kõvemat häält, kui proovides.
Marek, Laura-Liisa, Raian, Kermo ja Henry- soovime teile, et saaksite minna ainult mööda rõõmsaid teid, et mäletaksite lasteaeda, sõpru ja ka meid. Pole kahtlustki, et koolis on teil vahva, et leiate seal endale uued toredad koolisõbrad. Pole kahtlustki, et saate kõigega hästi hakkama. Ja kui ikka kõigega ei saa, siis teadke, et kõigega ei peagi üksi hakkama saama. Emmed ja issid aitavad!










 
 
 

 

No comments:

Post a Comment