Thursday, May 21, 2015

LOOMAAIAS

Eilne päev säras meile ootusärevalt vastu Laura-Liisa, Henry, Mareki, Jarko ning Raiani jaoks. Moonakotid kaasas, linnariided seljas ning sõit viis meid jälle Tallinna Loomaaeda.
Tallinn on meie laste jaoks alati suur elamus. Suured klaasist majad, palju autosid ja muid iseäralikke sõidukeid, lennukid jne. Laura-Liisa oli nii elevil, et tüdrukut oli raske bussitoolil paigal hoida.
Loomaaia väravast sisenedes pistsime suure kiiruga Marekile ja Raianile piruka suhu, kuna hommikusöök oli neil söömata ning kohtusime härra Turovskiga. Tark mees, kes oskab lastele rääkida huvitavalt ja samas nalja visates nii suurte kui väikestega. Loomadega on see härrasmees tõeline sõber (mõnda neist nimetab lausa oma sõbrannaks), igale neist oli tal hea sõna ja väike maius taskus. Kutsus neid nimepidi ja tore oli vaadata, kuidas loomad kutsumise peale tema juurde tulid. Selline "lõbus" jalutuskäik oli meil temaga, nõnda arvasid lapsed hiljem.
 Siinkohal näitab see ilmekas härrasmees lastele, kuidas isane toonekurg eputab emase toonekure ees :)
                                      Paljude loomadega oli tal suisa sinasõprus.



Hilisem lõunasöök oli meil miljonivaatega, ise me nimetasime seda "elevandivaatega lõunasöögiks". Ronisime elevanditorni, sättisime toolid piirde äärde ritta ja kaesime elevantide tegemisi. Ise mõnusalt kõike seda mugides, mis hoolitsevad emad ja isad lastele kottidesse kaasa olid pakkinud. Ja sinna ikka oli pandud:) 

Ise söödud, sõpradele pakutud ja muist kotti tagasi pakitud, jätkasime oma päikeselist teekonda. Kõik oli nii põnev ja naudingut pakkus ka üle pika aja soe ja päikeseline ilm (täna oleks meil olnud nutune väljasõit). Lapsed pidasid hästi vastu.  








No comments:

Post a Comment