Thursday, April 2, 2015

UJUMISPIDU.

Veel eilsest.
Me jõudsime eile tõesti palju. Koolieelikutel oli tähtis päev- viimane ujumistund ning seega ka ujumispidu. Õpetaja Maarika juhendamisel olid lapsed väga tublid. 
Kermo, kellel veel eelmisel aastal julgust nappis, sai ujumise täiesti selgeks. Ilma ühegi abivahendita ujub poiss uljalt terves basseinis. Isegi meie igaaastane lastele abiks ja julgustuseks kaasa kutsutud onu Aimar ei pea enam läheduses viibima.
Laura-Liisa on samuti palju julgem. Eelmisel aastal ei julgenud tüdruk hästi torustki lahti lasta, kuid nüüdseks ujub ta basseini keskel ning oskab ka näo vee alla panna.
Jarko on väga julge julge. Ilma abivahenditeta poiss küll veel ei saa, kuid asi pole sellest kaugel. Eilne näitas ta oma uljust hüpates. Ühe hüppe ajal tegi Jarko lausa pirueti :)
Henry on väga püüdlik. Isegi, kui hästi ei julge, on temast näha seda suurt tahet ning eneseületust. Mingil hetkel tundus, et poiss ujudes ei liigu edasi, siis tundus, et liigub pigem tagasi, kuid suure jõuga sai siiski edasi. Tubli :)
Marek ei virise kunagi. Vaikselt ja naeratades püüab poiss teha kõike seda, mida õpetaja palub. Kõik ei tule veel välja, asi jääb julguse taha. Oskuseid on poisil küll. 
Ujumistund lõppes lõbusate pallimängude ja vettehüpetega. Tunnustuseks said lapsed tunniskirja, magusa joogi, medali ning puuviljaampsu.
Onu Aimari poolt veel kaasa sõnad- käige ikka suvel ujumas, et ära ei ununeks!










                                                                 no nüüd....



No comments:

Post a Comment