Thursday, May 29, 2014

KOHVIKUKÜLASTUS

Olime täna nii tähtsad ja loobusime lasteaia lõunasöögist. Või oli meil lihtsalt soov natuke pidulikumalt lõunastada, kuna kõik tähtis ja suur on selleks aastaks tehtud. Või oli meil mõte lastele õpetada kohvikus söömist ning käitumist... Kõike seda kokku ilmselt :)
Igatahes kohvikus me käisime. Ja söömiseks valisime kõigi mõistlike soovituste kiuste friikad ning viinerid. Vahel harva ju võib. Ja kui vaadata laste nägusid, siis tunnedki ennast väga hästi, et oled laste silmis midagi niiiii head teinud... mõelda vaid- friikad ja viinerid. 
Veiko nautis neid nii, et hammustas ühte friikat vähemalt viis korda, et see aeglasemalt otsa saaks. Mattias torkas selle pika kartuli kahvli otsa ning imetles teist enne, kui suhu torkas. Ikka selleks, et see aeglasemalt otsa saaks ja nauding pikeneks. Loore lõi lausa tantsu laua taga lahti ning Karl võttis kogu asja kokku nõnda: "nii hea on kohvikus olla!"




Allani, Annaliisa ja Mareki pilgud olid vaheldumisi taldrikus ning üle õle käivas teleris, kus motovõistlus käis. Lõpuks olid Mareki eestvedamisel isegi motikad nende kolme vahel jagatud ning nii nad siis võistlesid ja jälgisid, kes võidab.

Homme ootame teid kõiki piknikule. Võtke kaasa ka vanaemad-vanaisad, õed ning vennad. Seltsis segasem!

No comments:

Post a Comment