Thursday, January 30, 2014

NUPUTAMISPÄEV

Tänane nuputamispäev võeti meie rühma poolt rõõmuhõisetega vastu. See on ütlemata tore,et meie lastele meeldib nuputada ja mõistatusi lahendada! Saalis ootasid meid õpetajad erinevates "pesades". Kõige enne oli  loendamine ja numbrite tundmine, sellega saavad paljud meie lapsed edukalt hakkama, kuid mõnda oli vaja aidata.

Siis selgus, et jänestel on kõhud tühjad, lapsed pidid jänesed kapsakorvi juurde viima mööda labürinti. See tundus esmapilgul keeruline, kuid lapsed tulid hästi toime! Õpetaja Mai kahtlustas juba, et lapsed on käinud salaja harjutamas! Ei olnud ikka küll, lapsed lihtsalt tublid!
Muinasjuttude tundmises oli Annaliisa meil kõige nobedam, teised ei jõudnud mõtlema hakatagi, kui tüdrukul oli vastus käes nagu varnast võetud!

Edasi pidime klotsidest torni laduma, kuid see ei olnud tavaline torn, vaid pulkade ja aukudega. Saime hakkama!

Eelviimane ülesanne oli ristsõna, selle lahendamine võttis natuke aega, lapsed tükkisid eufoorias kiirustama ja vigu tegema. Ikka tasa ja targu on vaja toimetada, siis läheb kõik hästi!

Viimaseks panime kokku mõistatuse ja leidsime lahenduse, õnneks olime eelmisel nädalal lumest rääkinud, nii et vastus tuli kiiresti!

Meie laste tublidus sai vääriliselt tasutud-suu magusaks, mida sa hing veel ihkad!


No comments:

Post a Comment