Friday, January 17, 2014

LUMEMEMMED

Lasteaias on palju head. Meie lapsed piiluvad igal hommikul särasilmselt üle ukseläve, hõikavad "tere hommikut!" ja lipsavad kallistamagi. Eeriku ning Mareki jaoks on väga oluline ka akna juurde tõttamine ja emale-isale lehvitamine. Hea on näha naerusuiseid lapsi, hea on teada, et nad ikka rõõmsal meelel lasteaeda tulevad. Siin on toredad sõbrad, põnevad mängud, siin on huvitavad tegevused. Ükski päev pole eelnevaga sarnane. Suure inimesena võin väita- meie töö on väga huvitav ja mitmekesine!
Laste jaoks on iga tegevus uus ja üllatusi täis. Isegi magamine. Mattias näiteks on vahel üllatunud, et ta jäigi magama (poisil tavaliselt on Unematiga omad kokkulepped- piisab vaid pikutamisest). Ka arvutamine, häälimine, tähtede õppimine võivad olla huvitavad. Eerik vahel tõuseb laua tagant särades ja kuulutab, et "täna oli hea tööleht". On ka kordi, kui töö on raske ja lastel suurest pingutusest kulmud kortsus. 
Meisterdamine, maalimine, lõikamine, kleepimine- selliste tegevuste juurde pole vaja lapsi hõigatagi. Juba haaravad väikesed käed teisest lauakatte servast ning aitavad muidki tööks vajalikke ettevalmistusi teha. Selliste tegevuste juures on alati vahva jälgida Looret. See tüdruk haarab töökäsklusi lausa õhust ning enne, kui silmgi pilgub, on temal juba vajalik protseduur sooritatud. Sel nädalal lõikasime-kortsutasime ja kleepisime lumememmed. Selle töö viime alumisele korrusele koridori stendile näitusele. Külastage seda kindlasti!








 

1 comment:

  1. Vahvad memmed :)
    Mattias mitu päeva rääkind, et teevad lumememme ja tal vaja veel müts jne teha ja nüüd valmis ta ongi :)

    ReplyDelete