Monday, May 28, 2012

HEAD KOOLITEED ANU, KARDO, KEVIN, KRISTO JA KARL

Eile oli suur ja tähtis pidu. Kuigi pühapäev, olid lasteaia uksed avatud ja lapsed koos emade- isade, vanaemade ja õdede- vendadega oodatud külalised.
Oli koolisaatmispidu. 
Kutsutud olid ka kõik meie rühma nooremad lapsed, et sõpru kooli mineku puhul õnnitleda ning neile laulda ja tantsida (Mattias õngitses oma ema kotist kooliminejatele ka väiksed šokolaadid). On tavaks ikka kogu rühma lastega seda pidu korraldada. Aitäh emadele ja isadele, et tähtsaks pidasite lastega kohale tulla, ehkki Teie laps veel kooli minema end ei säti!
Pidu oli meie meelest tore ja õnnestunud, lapsed olid tublid ja laulud ning luuletused said ilma suurte viperusteta esitatud. 


                                         isale kastan...
                                        ...ja emale lilled

Kooliminejad olid uhkesti riides ja tähtsa moega. Kevin ja Kristo olid vist koos isaga poes käinud ning nagu üks mees endale tumedad ülikonnad ja kärtspunased lipsud valinud. Väga vahva ja esinduslik seltskond. Isegi emal oli punane pluus seljas- mine tea, tavaliselt valivad mehed lipsu naiste riietuse järgi, kas seekord oli vastupidi?

Ja jällegi on kevad ning jällegi peab osadele lastele soovima HEAD KOOLITEED!
Kevin, Kristo, Anu, Kardo ja Karl- teile kõige paremaid hindeid, kõige toredamaid sõpru ja õpetajaid, kõige vahvamaid elamusi soovivad Annaliisa, Henry, Karl, Kerdo, Kermo, Rait, Mattias, Reet, Lea, Marge ja Kai!


1 comment: