Thursday, March 8, 2012

PALJU ÕNNE REET!

Selline tore ja ilus kevadiselt päikesepaisteline päev oli meil täna! Nii palju lilli ja kallistusi ja kommi.
Kõigepealt siis sünnipäev. Ja sünnipäevalapseks oli meil Reet. Ka suurtel inimestel on ju hea meel, kui nad toolile istutatakse ja sünnipäevalaulu kuulama pannakse (kusjuures tooli tõstis ringi keskele meie kõige tugevam kuid ka kõige noorem poiss Kerdo). Nii on meil kombeks ja nii ka alati teeme, ole sa suur või väike. Tegelikult tundus, et need laste kallistused olid suuremad kui muidu- suurt inimest ju tohib kallistada nii kõvasti, kui need väiksed käed jaksavad! No taevapoole me sedakorda tõstma isegi ei püüdnud hakata, nii igaks juhuks!  Ja siis muidugi kommiring, sünnipäeval peab ju ikka midagi magusat põske saama! Niisiis tegime suude ümber "kommivõrud".
Oli Reeda päev!




Kuid sellega me päeva pidulikkus ei piirdunud.
Juba vara hommikul tulid Kevin ja Kristo lasteaeda, kaasas kevadised nartsissid tüdrukutele ja naistele! Nii armas! On ju tüdrukutepäev (see kõlab oluliselt paremini kui naistepäev).
Tüdrukuid on meil kaks- Annaliisa ja Anu (kui suured tüdrukud juurde arvata, siis kuus:))Neile me pühendasime kogu poiste tähelepanu. Poisid joonistasid kaardid, uste lahtitegemises ja -hoidmises pidime isegi vahepeal järjekorra tegema. Muidu oleks ilmselt uksevahel suureks rüselemiseks läinud ja tüdrukud nõutult ootama jäänud, et millal küll uksest sisse lastakse. No pikapeale tegelikult tüdinesid need väiksed mehehakatised ära sellest ustehoidmisest. Kaua sa ikka jaksad, tahaks ju ise esimene olla. Niiet, kui isegi wc ust tuli avama tõtata, et tüdrukuid sisse lasta, kõlas Kevini suust väsinult "jälle!!!" Aga harjutamine teeb meistriks, küllap kunagi meie poistest sellised mehed kasvavad, kellest iga naine vaid unistada oskab! 



No comments:

Post a Comment