Friday, May 24, 2019

VÄIKE NEIU, VÄIKE MEES, KOOLITEE TEID OOTAB EES




ÄRA ÜTLE, ET EI OSKA,
MUUDKUI PROOVI, PROOVI!
SELLEL MOEL, TAHTE TOEL
TEOKS TEED OMA SOOVI!

ÄRA ÜTLE, ET EI OSKA,
KATSU KÜMME KORDA!
AINULT NII-TIRULII-
LÄHEB KÕIK SUL KORDA!
 
ÄRA ÜTLE, ET EI OSKA,
KUI SA SATUD HÄTTA!
ÕIGE VIIS ON SUL SIIS,
JONNI MITTE JÄTTA!
 
ÄRA ÜTLE, ET EI OSKA,
ÄRA HEIDA KÄEGA!
POLE HULL- LÄHEB SUL
LÕPUKS NÕIAVÄEGA

KUI ON RASKE, ÄRA PANE
JORUPILLI HÜÜDMA.
SA JU TEAD- IKKA PEAD
PROOVIMA JA PÜÜDMA.
 
Ragne-Maria, Laura, Kaisa, Kert ja Alex on meie rühmas mängimas veel veel viimaseid päevi. Lapsed on nii suureks kasvanud, tarkust kogunud, aeg on kooli minna. Nad tõesti nii pingutasid, proovisid ja püüdsid selgeks õppida kõik laulud, luuletused ja tantsud. Ja meie meelest tuli neil peo ajal kõik nii hästi välja. Saime kiita nii direktorilt kui õppealajuhatajalt. Niiii tublid!
Mõtlesin, et kirjutan ka siia blogisse Teile Teie laste mõtted sellest, milleks on vaja koolid direktorit, mis tööd ta teeb?
 
Ragne-Maria arvates töötab direktor arvutis ja õpetaja on tähtsam kui direktor. Kaisa täpsustas, et „kui üks klassi õpilane jääb peale tunde, siis ta läheb direktori juurde. Ma nägin seda multikast. Nad räägivad siis juttu”.

Kert ütles, et „kui keegi tahab kooli minna, siis direktor paneb pangakaardid printima ja siis annab tagasi ja siis lähebki laps kooli. See ongi direktori töö.” Laura arvab, et direktor pahandab nende lastega, kes jooksevad koridoris. Alex aga teab, et direktor juhatab kooli ja õpetab vahel lapsi.

Kaisa, Laura, Ragne-Maria, Kert ja Alex-Adrian. Sügisel ootab teid ees palju huvitavat. Mõni asi võib tunduda raske, kuid nende raskuste ületamiseks on abiks tore õpetaja koolis ja hoolivad lapsevanemad kodus. Leidke endale uusi ja häid sõpru, ärge meidki unustage. Emadele-isadele soovime aga jaksu ja tahtmist oma lapsega koos kõike kogeda, seista nende kõrval nii rõõmudes kui muredes. Ilusat kooliteed!
 




























 

No comments:

Post a Comment