Tuesday, May 14, 2019

LOODUSMAJA

Tartu loodusmaja on selline tore koht, kuhu me lapsi varem polnud viinud. Hommikul avastasime küll Eliisist sõnumi Silveri vanematelt, et poiss vähe tõbine. Helistades natuke aru nõudes toodi see väike poiss siiski kohale. Natuke oli jälgi haige ja suur muhk otsa ees. Polnud hullu. Ja Karoliineke valutas ka kodus kõhtu.
Valisime õppeprogrammiks murumängud. Ilmselt tänu kehvapoolsele ilmale meid muru peale ei viidud, vaid õppisime muru ja murus peituvaid putukaid tundma tubaselt. Täitsa tore oli. Eriti meeldis lastele vaadata läbi "putukasilmade"- sellised vahvad prillid. Jutu ja pildimaterjali sekka mängisime ka mõne mängu.


















Lapsevanemate nõusolekul viisime lapsed lõunat sööma McDonaldsisse. Isegi õpetajad olid sellest kiir(rämps)toidust kuidagi elevil. Eriti Ulvi. Mis veel lastest rääkida. Nii hästi maitsesid need friikad ja burksid. Boonuseks veel väike mänguasi.
Lapsed olid meil tublid. Nii bussis kui suures linnas olid nad viksid ja viisakad. Kert on meil poiss, kes sedavõrd autodest huvitub, et unustab kohati enda jalge ette vaadata. Autosid oli linnas liiga palju, mida vaadata  :)



No comments:

Post a Comment