Tuesday, May 29, 2018

HEAD KOOLITEED ANDRI, OLIVER JA KEVIN!

Maikuu on ilus kuu, nii palju lilli ja liblikaid, nii palju tegemisi, kuna ilmad on ilusad.
Igaks kevadeks saavad mõned lapsed meie rühmas kooliküpseks. Kuidagi märkamatult ja ootamatult kasvavad lapsed pikemaks ja omandavad uusi oskuseid.
Andri on meie rühmas nii pikka aega käinud, et enam ei mäletagi, millal see poiss saabus ja kui väike ta oli. Andri on vaikne ja tasane poiss, kes leiab endale alati tegevust ja soovib hästi palju oma kodutalust rääkida. Sel puhul läheb lapse nägu naerule ja silmad särama.
Oliver on laps, kelle uudishimu on pidurdamatu. Tema jutud ja fantaasiarikkad joonistused jäävad meile kauaks meelde. Poisi sees on palju energiat, nii palju, et kohati ei mahu see tema keha sisse ära. Siis toimetavad tema käed ja jalad omatahtsi. Oliveriga saab alati palju nalja.
Kevinile annaks osa Oliveri hoost. Kevinil pole vist kunagi kuhugi kiiret. Kõrge ja heleda häälega lauldes liigub see laps täpselt nii palju ja nii ruttu kui ta heaks arvab. Mitu aastat oleme püüdnud teda natuke kiiremaks õpetada, asjata. Laps ise on selle kõige juures mureta ja rõõmus. Ja ehk nii ongi hea :) Suur kallistaja, see meie Kevin.
Küsisin ükspäev Kevinilt, et kuidas me järgmisel aastal ilma temata küll saame. Poiss vastas üsna tõsiselt, et "ma ei tea".
Sügisel ootab neid väikseid poisse ees palju huvitavat. Mõni asi võib olla ka raske, kuid nende raskuste ületamiseks on abiks tore õpetaja koolis ja hoolivad lapsevanemad kodus.
Jälle on natuke kurb öelda ilusat ja huvitavat kooliteed teile, poisid. Leidke endale uusi ja häid sõpru. Emadele-isadele soovime aga jaksu ja tahtmist oma lapsega kõike kogeda, seista nende kõrval nii rõõmudes kui muredes.

Reet, Marge, Ulvi ja Reet


























No comments:

Post a Comment