Thursday, March 8, 2018

ILUSAT TÜDRUKUTEPÄEVA!

Sa oled pisikene armas plika,
kel päiksetäpid põskedel reas.
Sul mõni hammas suust puudu oli ikka
ja valendavad patsijupid peas.


Ilus lilleline ja pidulik päev oli meil täna. Poisid valmistusid selleks päevaks terve nädala. Lükkisid püüdlikult pärleid kaelakeedeks (kuigi need pärlid olid kohati liiga ümmargused ja vilkad minema veerema) ning meisterdasid lilletorbikuid.
Täna kuulus meie peamine tähelepanu Ragne-Mariale ja Laurale. Tüdrukud olid nii ilusad kleidid-seelikud selga pannud, soengud kodus pähe sätitud ning ehteidki kaelas-kõrvas. Ilusad pidulikud riided mõjuvad hästi vist tervele kehale. Meie väiksed tüdrukud lausa särasid.
Oleme juba mitu korda teinud rühmas nukunäituse. Ka sel aastal tõid Laura ja Ragne-Maria kaasa oma lemmiknukud ning tutvustasid neid kõigile.
Ragne-Maria käis koos emmega poes oma nukku ostmas. Nukul nime veel pole. Selle peale palusime poistelt nimesoovitusi ning neid Ragne ka sai. Ragne-Mari anukk on nii ilus ja hea, et isegi tema väiksemale vennale meeldib see väga. Õhtuti läheb nukk oma kärusse tuttu.
Ka Laura käis koos emmega Rimi poest oma nukku ostmas. Valis ta selle nuku seetõttu, et sellel nukul on kollased juuksed. Tavaliselt on see nukk nukumajas koos oma nelja sõbraga.
Püüdsime täna meie rühma väheseid tüdrukuid igal kombel esile tõsta. Poisid avasid neile uksi, koristasid ka tüdrukute järelt toa jne. Kõige pidulikum hetk oli see, kui poisid andsid üle kingitused ning Kert omalt poolt ka ilusad kevadised tulbiõied.
Nii ilusad tüdrukud on meil. Kolmas tüdruk Kaisa on kahjuks veel haige, kuid ka temale valmistasid poisid ilusa kaelakee.
 Õpetasime poisse tüdrukutel komplimente tegema. Ja poisid kiitsidki usinalt kõike-kleite, ehteid, soenguid, lipse, lokke, peavõrusid, särgi läikivaid tähti :)









                                      Kes aias, kes aias? Täna olid tüdrukud aias

No comments:

Post a Comment