Wednesday, March 7, 2018

ELAGU EESTI!

Oleme küll väiksed, kuid eilne perepidu näitas, et meid on vajadusel väga palju. Nii tore, et Te tulite, kaasas õed-vennad, Rihardil lausa terve pere. Toole ei jagunud, söögiriistu pidime naabritelt juurde laenama. Nii hästi oli kõik!
Meelde jäi, kuidas lapsepõlve lugusid kuulates kõigil meil samad asjad meenusid. Kerti ema sõitis lapsena suurte rattaga, jalg toru alt teise pedaalini ulatumas. Kes meist poleks seda teinud? Oli naljakaid juhtumeid, oli tikkudega mängimist, oli õudusjuttugi. Ja lapsed kuulasid, neile tegelikult ka meeldib. Rääkige kodus neid jutte edasi.
Lõbus oli toolimäng. Naerma ajas kasvõi see, kuidas Andri, kes varakult ise mängust välja langes, kõigest hingest oma vanemale vennale kaasa elas.
Meil tõesti oli väga üllas mõte tähistada koos Teiega Eestimaa suurt juubelit. Olude sunnil lükkus pidu edasi. Aeg teeb oma töö ning päevi hiljem see tunne kuidagi lahtub, küünla süütasime, Eestile õnne soovisime aga tordile väiksed lipukesed kaunistuseks panna unustasime :( Sellegipoolest loodame, et salat ja tort maitsesid imehästi. Igatahes peaaegu kõik sai otsa. 
Aitäh, et tulite ja olite!





  

No comments:

Post a Comment