Thursday, April 6, 2017

KEVADISED UUDISED

3. mail ootab meid linnas noorsoopolitseinik, et tutvustada kooliümbruse liiklusmärke ja -korraldust. Osaleme terve rühmaga, eriti oodatud on lasteaeda sel päeval koolieelikud.
 
10.mail võõrustab tervet meie rühma Kati kohviku lahke pererahvas. Lõunastame sel päeval seal.
 
16.mail sõidavad kooliminejad lapsed preemiareisile Tallinna Loomaaeda. Buss väljub lasteaia eest kell 8:45. Väiksesse seljakotti palume kaasa pakkida pirukat või võileiba kahe toidukorra jagu, väiksem pudel juua, vihmakeep ja taskuraha 3 eurot (jäätise jaoks)
 
23. mail sõidavad koolieelikud (võib-olla mahub bussi ka kogu meie rühm) Jääaja Keskusesse jätkama sügisel alustatud õppeprogrammi.
 
25. mail on taaskord osad meie lastest vaja kooli saata. Koolisaatmis pidu toimub kell 16:00. Väga oodatud on kõik asjaosalised ja ka nende sõbrad.
 
31. mail toimub suur kevadpiknik, seekord uues kuues. Osalevad nii Tõruke kui Mari. Lapsevanemaid ootame kell 16:30 Kultuurikeskuse juurde, kust algab suur rongkäik lossihoovi. Seal on väike kontsert ning hiljem piknik. Piknikukorvid pakitakse lasteaias kõigile lastele ühiselt.
 
Kuid kõige kiirem info Teile!
 
17. aprillil ootame kõigi laste vanavanemaid ja vanavanavanemaid (nii palju, kui neid vähegi on võimalik meile külla sõidutada) meie laste tegemisi vaatama.
Pidu algab kell 16:30

Saskiale

No comments:

Post a Comment