Tuesday, February 9, 2016

ETTEVALMISTUSED

Vastlapäev on tore ja lõbus püha. Saab kukleid ja vurri keerutada ja saaks liugu lasta, kui lund oleks. Sel aastal pole selle lumenappuse tõttu ehk nii lõbus olemine, kuid me väga püüame seda kompenseerida. Õhtul ootame Teid kõiki tubasele õdusale vastlaolemisele.
Oleme terve hommiku lastega pingutanud ja kõvasti tööd teinud. Nii kõvasti, et Saskia end kohe väga väsinuna tundis. Alustuseks rääkisime hommikuringis vastlakommetest ja meisterdasime nööbivurri. Neil nööpidel ka nõnda väikesed augud peavad olema! Laste väikesed näpud pusisid päris kaua. Ja siis selle vurri vurisema saamine... see polnudki nii lihtne. Aga kui selgeks sai, ei saanud Merily, Jarko ja Riko enam hoogu pidama. Käisid ja vuristasid :)
Õhtul ootavad lapsed oma emasid ja isasid, õdesid ja vendasid, loodame, et mõni vanaema-vanaisagi meile sisse kiikab. Kellaaeg on siis selline, et paljud tõttavad ju otse töölt. Oleme alati arvanud, et meist oleks viisakas Teid natuke toita. Tühi kõht teeb tusaseks :) Seega olid lapsed terve hommiku ametis taina sõtkumisega, salati lõikumisega, tainast kuklite voolamisega. Terve meie tuba oli askeldamist täis. Ja jälle pani meid imestama, kui kiiresti saab lõigutud üks suur poti täis salatit, kui abiks natuke küll saamatud aga see-eest väga entusiastlikud laste käed. Suts ja valmis!
Ja nüüd ootame õhtut.












 

No comments:

Post a Comment