Monday, January 4, 2016

HEAD UUT AASTAT!

Iga uus aasta on meile kõigile väljakutseks teha kõike ikka paremini, ilusamini, huvitavamalt jne. Kes püüab ja kes usub, selle käes veerebki uus aasta üldjuhul soovitult. Et meil kõigil ikka oleks seda usku ja soovi. Emadele-isadele, vanavanematele, onudele ja tädidele palju kauneid elamusi, palju kannatlikkust ja rahu. Lastele kõike kõige põnevamat ja lõbusamat nende mängumaal!
 
Meil on veel vanast aastast väike võlg Teie ees. Kirjutamata on meie laste jõulupeo tunded. Pidu oli ilus. Vahva oli jälgida lapsi, kes veel laulutundides püüdsid tegeleda kõige muuga, kui laulmisega. Mingil moel saab ka nii laule selgeks õppida :) Peol olid laulud selged ja lauluhäält jagus küllaga.
Meeldis, et lastel oli kodus selgeks õpitud luuletusi. Kõigil oli midagi jõuluvanale öelda. Meeldis, et kui luuletus hästi meelde ei jäägi, siis saab selle meelest läinud koha kasvõi oma sõnadega valmis luuletada. Oliver lausa jutustas mõne koha luuletusest julgelt ja soravalt. Meeldis, et kodus oli tööd tehtud ka keerukamate ja ilusate luuletuste õpetamisega. Saskia üllatas ka sel aastal, selgelt ja julgelt kandis see tüdruk jõuluvanale ette imeilusa luuletuse. Meeldis, et Te vaevaks võtate lastele appi rutata, kui neid väike kimbatus tabab. Kord aastas seda väga-väga oodatud taati näha ja tema ees seist pole kindlasti lihtne. Seda peaks küsima Mathiase ema käest. Sirgelt ja julgelt võttis ta oma väikese poja etteaste enda õlule.





























 

No comments:

Post a Comment