Wednesday, February 1, 2012

MEIE IGAPÄEVASEID TOIMETUSI


Selliseid asju, mida nagu hästi ei tahagi teha, kuid ometi tegema peab, on meil ju kõigil. Suurtel ehk isegi rohkem kui lastel. Samas tunduvad lastele kõik asjad palju suuremad kui suurtele inimestele. 
Vahel me lasteaias õpime. Sellega on nii, et oleneb mida ja kuidas õppida. Meie õpetajatega oskame sama hästi jonnida kui lapsed. No me nii häälekalt ju ei jonni, kuid enne me rahule ka ei jää, kui lastel õpitu kahe kõrva vahele pidama jääb. Mõnel rutem, teisel õige visalt. Kuid nendele teistele tundubki meie visadus vahel veidi tüütu.
Ja vahel me meisterdame, maalime, voolime, kleebime, rebime jne. Sellega on jälle nii, et oleneb, mida ja kuidas me seda teeme. Mõni töö on laste jaoks väga huvitav ja lausa lendab käes, teine aga meeldib meile- õpetajatele- ja lastele on tüütu, kuna nõuab rohkem pingutamist ja on aeganõudev. Selline töö on näiteks rebimine.



lõpuks hoidis mõnigi väike põnn lausa peast kinni-                                    kas see töö juba ometi valmis ei saa?

Üks väga tore tegevus on alati küpsetamine. Küllap on, mille nimel pingutada- lõpus ootab ju autasu. Me sööme need koogid tavaliselt ise ära. Ja pole olemas last, kellele magusad koogid ei maitseks. Või vähemalt meie rühmas selliseid "kummalisi" lapsi ei leidu. Täna küpsetasime õunakooki. Tegelikult tegime selle teile- emad ja isad, kes te õhtul meile vestlusringi tulete. Kuid me veel vaatame, kas teile ikka jagubki :)
 


 





Ja siis me muidugi ka magame, tukume, pikutame. Sellega on nii, kuidas kellelegi meeldib. Mõni laps magab, mõni pikutab sipeldes. mõnele meeldib magada, mõnele meeldib sipelda. 




Sellised olid vaid mõned meie igapäevased toimetused. Peatse kirjutamiseni!

1 comment: