Monday, January 9, 2012

PALJU ÕNNE KEVIN GERT!

Oli sünnipäevalaul, olid kingitused, oli sünnipäevatort, kommi ja limonaadi. Oli kõik, mis sünnipäeval olema peab. Kevin palus sõbrad lauda ja soovis head isu. Kevin sai valida endale maitsvamana tundunud tordilõigu. Õpetasime lapsi sõpru ootama ja "seltskondlikult" vestlema (olgugi, et küsimusi ja vastuseid tuli neile väikestele lobisejatele kõrva sosistada). Lapsed püüdsid õpetaja poolt etteöeldut väga tõsiselt ja püüdlikult sõnasõnalt järgi korrata. No natuke läksid sõnad sassi, kuid tegijal juhtub....Teemaks valisime saadud jõulukingid. Kokku sai päris tore vestlus :) 
Ka muusikatunnis sai Kevin laulu valida, õigemini öelda numbri, mille järgi plaadil laul otsiti. Ja mõistagi oli selleks numbriks 8, sest nii vanaks see poiss ju saigi!
Oli Kevini päev!









Kuid mis me täna veel toimetasime!
Läksime varakult õue, kuna lund oli lõpuks nii palju, et kannatas ka mäe peal esimesed liud lasta. Meie lapsed on tublid ja abivalmid. Kelguta sõbrad võeti kelgule ja kui kelke ei jagunud, leidis keegi nupumees (lumised lapsed kipuvad kõik ühte nägu olema), et mäest alla rullimine pakub kelguliule võrdväärset lõbu. Kelgud jäid omaniketa vedelema ja mäest rullusid alla lumised puntrad, kus käed ja jaladki segamini läksid. 
Selline tore lumine päev oli! Otsige piltidel oma lapsed üles! Ja kui vähegi lund jagub, andke palun lasteaeda kelgud kaasa (selleks ei sobi jalastel roolikelgud, millega teistele otsa sõites võib haiget teha).







 Hm, see viimasel pildil olev poiss või tüdruk on alles tuvastamisel....:)

1 comment: