Thursday, February 13, 2020

ÜTLE SÕBRALE, ET HOOLID, TEDA KALLIKS SA PEAD, SINU NAERATUS MUUTA VÕIB KÕIK JÄLLE HEAKS.

Meie tähistasime täna sõbrapäeva. Hommikuringis rääkisime sõprusest ja tegime katse- paberist südamele (sõbrale) ütlesime halvasti, tõukasime ja vaatasime teda kurja pilguga, süda läks kortsu ja sai haiget. Siis palusime vabandust ja püüdsime südame uuesti sirgeks siluda. Kortsud jäid ikka sisse. Võtsime siis triikraua appi ja triikisime südant, sirgeks ei saanudki. Nii mõjuvad kurjad sõnad ja pilgud, hinge jäävad need kauaks püsima.
Mängisime lastega ka toreda sõbrapäevamängu. Asja põnevamaks tegemiseks võtsime appi haridusrobot Bee Boti. Lapsed valisid mesilasega endale sõbra ja sõber valis omakorda tegevuse, mida koos tehti. Lastele meeldis see mäng, oleks soovinud veel ja veel mängida.
Tegime lastele ka väikese aardejahi. Igale lapsele oli peitu pandud väike üllatus. Täitsa palju oli vaja vaeva näha, et kõik oma väikese šokolaadi üles leiaks. 
See polnud ka veel kõik. Katsime väikese pidulaua. Lapsed kaunistasid kõik oma eile küpsetatud muffinid ära ja mahutasid need maiused kõhtu. Nii tore ja lõbus päev oli.
  













No comments:

Post a Comment