Monday, September 3, 2018

JÄLLE KOSTAB ARGLIK TERE, PEAGI RÜHMAS TERVE PERE!

Eriline päev on täna, natuke pidulik ja ärev nii lastele kui suurtele. Algab uus lasteaia-aasta. Läbi segaduste meie lasteaia renoveerimise ümber oleme laste jaoks olemas ikka meie Kastanimunakese rühmas.
Lapsed tulid täna üle ukse rõõmsalt ja elevusega. Tulid vanad olijad Alex, Kert, Kaisa, Laura ja Ragne-Maria, tulid uued lapsed Karoliine ja Laura Liis, ka väike Mairold tuli koos suurema õega. Tema jaoks oli uus rühm veel natuke segadust tekitav. Seda kindlasti vaid seetõttu, et ta lihtsalt ei teadnud, kui tore meil kõik on ja kui vahvad sõbrad teda siin ootavad.
Meiegi olime laste rohkest jutust ja emade-isade vajalikest teadetest nii ärevil, et lapsi lõunasele uinakule sättides palusime Karoliinel Laura-Liisi pidžaama selga panna. Ei mäletanud enam täpselt, kes mida rääkis ja kellele mis kuulus. Aga lapsed mäletasid :)
Hommikul oli meil saalis pidulik tarkusepäeva hommik. Kaasa võtsime sealt suured ja head soovid algavaks aastaks ning ühe suure "tammetõru". Selle sõime ära.



 
 
Lõbusat, töist ja eelkõige mänguküllast algavat aastat meile kõigile. Koos lapsega kuulute ka Teie, head emad-isad, vanaemad ja vanaisad, õed ja vennad , meie rõõmsasse lasteaiaperesse. Tere Teile kõigile!

No comments:

Post a Comment