Thursday, November 9, 2017

TÜDRUKUTELT POISTELE

Täna on meeste püha. Kas teadsite, et vanasti nimetati mardipäeva meeste pühaks. No olgugi, et täna on kõigest nö mardilaupäev, meie siin tõlgendame lastega asju omasoodu. Veel väga elavalt on tüdrukutel meeles, kuidas neile üks uhke printsessipäev korraldati tüdrukute nädalal. Meil on hetkel poistenädal. Seega ei saa ju poisid oma päevast ilma jääda.
Terve nädal oleme rääkinud isadest ja nende töödest, poistest ja neile meeldivatest asjadest, tegime poiste lemmikmasinate näituse. Täna oli pidu.
Tüdrukud oli ettevalmistustest nii elevil, et koperdasid üksteisele ja toolidele otsa. Meil on kõigest kolm tüdrukut, kuid toas oleks neid olnud justkui topelt. Poisid jäid teise tuppa mängima ja tüdrukud hiilisid avalikult ja suure käraga teise tuppa. Rihard oli nii tubli, et suure pissihädaga peoruumist läbiliikudes pigistas isegi silmad kinni.
Tüdrukud meisterdasid ilusad võileivad ja puuviljavardad. Puhusime täis mõned õhupallid ning panime mängima peomuusika. Poisse paluti kenade sõnadega pidulauda. Ja poisid tulid, suud olid üllatusest O-kujulised. Mathias ei saanud üle ega ümber õhupallidest. Kui üks neist pauku tegi, oli poiss laua tagant püsti ja kargles pallide all. Reet ütles, et see oli aupauk poistele :)
Nädala alguses uurisime poistelt ja nende emadelt nende lemmiktegelasi kinolinalt. Need said märgile jäädvustatud ning poistele kingitud.
Nii lõbus oli meil täna jälle lasteaias.












 

No comments:

Post a Comment