Wednesday, February 15, 2017

MEIE SUURED JA VÄIKESED SÕBRAD

Meile meeldis, et Teid nii palju oli eile. Meile meeldis, et tulid ka õed ja vennad. Meile meeldis, et nii palju vanaemasid ja vanaisasid oli.
Oli lõbus ja vahva. Natuke saite aimu, kuidas toimuvad meie hommikuringid. Lapsed on usinad kuulajad, neile väga meeldib jutte kuulata, kaasa arutleda, pilte vaadata. Lugege neile koduski!
Aga õhtu nael oli muidugi Teie poolt dramatiseeritud "Tare-tarekese" etendus. Kuigi osade jagamine toimus peaaegu "sunniviisiliselt", vaid Karl-Martini ema oli see, kes hiirt oli õhinal valmis ise mängima. Aga kokku tuli väga lõbus, spontaanselt täiustatus etendus. Jutustajal (Kaisa ema) oli natuke rambipalavikku, kuid positiivselt meelestatud publik andis julgust. Hiirele meeldis vist üle kõige meie poolt pakutud kostüüm. Hiljem juba lõõgastunult kohvilauas istudes avastasime, et sabaga oleks ta ilmselt kojugi läinud. Jänes (Gerdi julge õde, kes ikka meie perepäevadel kohal on, nii tubli tüdruk!) oli täpselt nii nooruslik ja kepslev, nagu olema pidigi. Konn ja karu (Oliveri ja Andri isad)- need olid ühed valjuhäälsed ja ilmekad osatäitjad. Kuigi karu mahtus oma kostüümi napilt :) Ja siis see rebane! Nii kaval ja hiiliv ja nii mõnusalt rebase häälega. Loore vanaema võiks meile veel külla tulla. Lastele meeldivad dramatiseeringud :)
Aitäh, et tulite!


                                                 Virge tehtud peokaunistused











 

No comments:

Post a Comment