Monday, January 9, 2017

KUUSED JÕULUMAALE

Oleme kõik pühad õnnelikult üle elanud. Pühadest on nüüdseks möödas juba nii palju päevi, et lapsed ei mäletanud enam, mida jõuluvana neile tõi. Oliver kinnitas, et talle ei toonud see habemik mees midagi. "Pitsitasime" poisilt siiski need kingitused pikapeale välja.
Igatahes on aeg nii kaugel, et need ilusad ja rõõmutoojad kuusepuud on enamikus kodudest õue viidud ning neile muu inimlik lahendus leitud.
Täna käisime lastega Sõpruse pargis paljudest kuuskedest tehtud suurt lõket vaatamas. Üks hiline Jõuluvana selgitas lastele, et neist puudest on ikka nii palju rõõmu- algul silmailu ja siis veel sooja. Sai palju lauldud, mängitud ja ,oh seda rõõmu üle pika aja, lumememmesid ehitatud. Lapsi oli linna kahest lasteaiast ja mõned veel kodustki uudistama tulnud. Kui kõik see laste meri ühtäkki Jõuluvana korraldusel palle hakkas veeretama- see oli väga vahva vaadata. Seal on nüüd palju lumememmesid, igal neist oma nimigi pandud. Kostus sealt nii Kersti Kaljulaid kui Raivo E. Tamm, sekka ka tüdrukutelt nii mõnigi Elsa-nimeline lumememm. Minge lastega vaatama!
Oli tõesti lõbus ja mänguline üritus.












No comments:

Post a Comment