Tuesday, September 20, 2016

OLÜMPIAMÄNGUD LASTEAIAS

Selline vahva mõte ja teostus siis meie lasteaia liikumisõpetajatelt Stellelt ja Maarikalt. Ikka kohe nagu päris. Eile toimus pidulik avatseremoonia rongkäigu, lipu heiskamise, tule süütamise ja olümpiavandega.
Saime aimu, mida tähendab "aus mäng". Läbi situatsioonimängude selgitasid Stelle ja Maarika lastele, kui autu on spordis sohki teha- valestart, ettetrügimine, tõuklemine, "vahelt lõikamine" jne. Ühelt poolt oli seda lõbus vaadata, teiselt poolt aga väga tõsine ja õpetlik.




 
Tänane päev kulges meil sportides. Juba õue minek oli meil vägagi sportlik. Ühel hetkel kaikus meie maja valjust sireenist, mis andis meile mõista, et nüüd kohe ja võimalikult kiiresti tuleb minna. Oli evakuatsiooniõppus. Nagu ikka "toppisime" väiksemaid ja aeglasemaid lapsi riidesse, suuremad tegid suure ähmiga üleliigseid liigutusi, jopelukud ja mütsid said trepil ja õues alles seatud. Merilyl ka dressipüksid tagurpidi jalga. Nagu ikka sel puhul. Kõik läks hästi.
Peale seda aga meie sellenädala igahommikune slõbus soojendusvõimlemine ja sportlikud mängud. Natuke ka jooksime aja peale ning viskasime palli võimalikult kaugele.











 

No comments:

Post a Comment