Wednesday, December 9, 2015

PALJU ÕNNE MEILE

Muidu selline tavaline ja natuke sombune päev. Taevaski tahaks nagu kaela kukkuda, päevavalgust napib. Aga meie jaoks oli tänane päev eriline. Sünnipäev on alati eriline. PALJU ÕNNE MEILE! Meie lasteaed sai jälle aastakese vanemaks. Oleme juba üsna auväärses eas, 32 aastat vanad.
Tänane hommik ei saanudki muul moel alata, kui suure peoga saalis. Natuke laulsime pidulaule ja tantsisime pidutantse, sõime pidukooki ja jõime pidujooki.
Jagati ka kingitusi. Meie saime ilusasse paberisse pakitud ja ilusa roosa paelaga seotud paki, mis kästi kiiresti avada. Põnev. Rühma jõudes ei saanud Saskia oma silmi ega lõpuks ka sõrmi selle paela küljest lahti. Asi lõppes sellega, et kingituse pael koor roosa rosetiga sai tüdrukule patsi külge kinnitatud. Selle peale küsis Saskia, et kas ta tõesti võib selle endale koju viia. No võib ikka.
Aga kingituse sees olid jäätised, vaarikajäätised. Niiet sõime veel magusat. Loodame, et laste kõhud sellise magusakülluse ikka üle elavad :) 
Ja siis alustasime päeva hommikuringiga, mille lõpetame jõulukuul ikka laste päkapikukotikestesse piilumisega. Ja sealgi oli täna magusat. Oeh, aga kogu selle magusa koguse eest meie vastutust ei võta. Eriti selle viimase eest.







                                    juba saalis käis Saskia kingitust silitamas
                                                   ja rühmas hoidis rosetist kinni

                               vahel on väga vähe vaja, et lapsele rõõmu valmistada

No comments:

Post a Comment