Tuesday, September 1, 2015

PALJU UUT JA HUVITAVAT MEILE KÕIGILE

Täna on pidulik ja tähtis päev. Tavaliselt me nii uudishimulikult aknast välja ei vaata... et kes väravast sisse tuleb ja mis tal seljas on ja mis tal käes on ja... aga täna küll vaatasime. Selline rõõmus ja natuke ärev tunne oli. Lapsed tulid lilled näpus, mõnel ka pidulikumad riided seljas, ühel isal oli ülikondki seljas. Silmadega otsisime oma rühma lapsi ja nende emasid- isasid.
Tuli Kristo, astrid peos, tuli Loore uhke päevalillekimbuga. Tüdruk istus kappi maha ja teatas, et ootab Veikot, keda juba õues silmas. Tuli Gert, ilusad sügisesed kimbud kaasas. Kimbud olid suured, niiet nende tassimiseks olid kaasa võetud ka ema ja isa (tegelikult oli kotis veel ka suur jäätis, aga sellest räägime eraldi loos). Siis saabus Merili, kes samuti rõõmsalt koos ema-isa ja pisikese õega meie rühma toreda seltskonnaga liitub. Ja jälle lilled. Viimaks tuli ka Riko, natuke kahtlevalt kõike uut uudistades. Ja rohkem meid täna ei tulnudki.
Tänane päev oli meil tõesti pidupäev. Saalis oli lõbus kogunemine, kus saime suure arbuusi. Kutsusime naaberõunad külla ja pugisime arbuusi ja naabrite toodud ploome ja Gerti toodud jäätist ja tundsime ennast väga õnnelikena.
Ootame uuel õppeaastal palju uut ja huvitavat, ootame lõbusat ja sõbralikku seltskonda. Lapsed, meie ja Teie kõik oma kodudes. Ilusat Teadmistepäeva meile kõigile!

 

No comments:

Post a Comment