Monday, December 12, 2011

Niisiis... jõulud on saabumas

12. detsember lasteaias...
Alustuseks sooviks tänada Karli ja Kevin Gerti, kes olid tublid abilised jõululaadal. Pole  kerge seista tund aega järjest püsti ja rullida tainast ning küpsetada piparkooke. Tublid poisid!
Eriline tänu Karli emale Helile. Ilma Sinuta oleksime siiani oma "müügimehe" oskustest väga heal arvamisel. Kuidagi õnnestus Sul lühikese ajaga müüa suur osa piparkooke. Kuidas sa seda küll tegid? Kohtume ehk järgmisel aastal laadal uuesti...
Ja tänasest päevast.
Hommikul saabusid lasteaeda Kerdo ja Kardo oma emaga ning koos nendega ka kuusk. Jälle me täname.Seekord siis Kardo ja Kerdo ema. Meil on toredad ja abivalmis lapsevanemad. Alati nii toimekad ja hakkajad. 
Kuid kuusest edasi...
Esimese uudistamise juures saime torgata ja see ajas itsitama. Siis kutsusime onu Aimari, et kuusk paika panna. Selgus, et osa oksi tuli eemaldada. Lastel on sageli vahvad mõtted- suur Karl tegi ettepaneku, et üleliigsetest okstest võiks onni ehitada. Proovisime, ei õnnestunud, oksi oli vähevõitu. Kuid meeleolu läks üha lõbusamaks.
Edasi asusime kuuske kaunistama. Jälle saime torgata.Oh seda näppudele puhumist ja aietamistkuid kaunistamisest me ei loobunud. Mis see suur valu väiksele mehele ikka teeb.



Selline oli meie päeva algus. Väga rõõmus ja lastele sära silmi toov.

No comments:

Post a Comment