Wednesday, February 25, 2015

PALJU ÕNNE, KERMO!

Selline pidulik päev oli meil täna. Kermo ei tule homme lasteaeda (tal on muid asjatoimetusi) ning seetõttu otsustas meid oma sünnipäevaga täna rõõmustada. Kook näpus ja pidusärk seljas (selle särgi kohta teatas poiss, et ta laenas selle sõber Raidolt, kuna tal endal pole pidusärki) saabus ta täna tähtsalt lasteaeda.
Sünnipäev on juba selline tore ja uhke päev, et ka sõbrad käituvad siis kuidagi teisiti. Täna (küll pisukesel õpetaja suunamisel) hakkasid kõik usinalt Kermole sünnipäevakaarte joonistama.
Kermo teatas sünnipäevaringis täitsa õigesti näppudelgi näidates, et ta nüüd saab 8 aastaseks. Ja seda oli tunda ka. Ülestõstmine oli suur töö :)
Sünnipäevalauas vestlust arendades saime teada, et talle kingiti kommi ja raha. Seda raha nad lähevad emmega Tartusse kulutama. Kusjuures mõtteid, mida osta, veel polegi. Lähevad kohale ja siis vaatavad ning otsustavad.
Oma sünnipäevapeo kohta (sõpradele toimus see juba ära) rääkis poiss, et emme käskis tal enne toa ära koristada ja siis kui külalised tulid, läks see jälle sassi :)






                 Leale oli põnev esimest korda elus šampuse korgiga tegeleda

Kui me Kermo sünnipäevaga olime ühele poole saanud, läksime saali Eesti sünnipäeva tähistama. Oli pidulik ja ilus. Laulsime ise ka ühe laulu oma ilusast kodumaast ja sõime sini-must-valge paberiga kommi.




No comments:

Post a Comment