Tuesday, February 14, 2012

SÕBRAPÄEVAST!


SÕBER ON KEEGI, KELLE PILK ON SOE.
SÕBER ON KEEGI, KES PEITU EI POE.
SÕBER ON KEEGI, KES VIGU EI LOE.
SÕBER ON KEEGI, KES ALATI TOEKS.

Täna oli lõbus ja südamlik päev. Rääkisime oma sõpradest ja sellest, kuidas olla hea sõber. Kõlama jäi lause, et sõber peab käituma "ilusti". Seda sõna oli üsna keeruline lahti seletada. Tegime siiski kokkuvõtte- sõber aitab, lohutab, kuulab muresid ja rõõmustab koos sõbraga, ei lõhu, ei löö, ei tõuka.
Rääkisime sellestki, et sõber peab olema ka iseendale. Peab olema rahul sellise endaga, nagu parasjagu olemas ja saadaval on. Lapsed nimetasid asju, milles nad tublid on. Annaliisa joonistab hästi, väike Karl kiigub hästi, Kermo mängib arvutimänge hästi, suur Karl oskab hästi tähti õppida ja Kardo numbreid õppida. Tore oli see, kuidas Kevin kiitis Raiti, et ta hästi ehitada oskab, Kardole meeldis oma venna Kerdo jalgrattasõit. Ja tegelikult polegi tähtis, et nii mõnedki asjad nende tegevuste kõrval veel ei õnnestu ka. Olgem siis rahul sellega, mis hetkel olemas on.
Edasi avasime sõbrapostkasti, mis nädala jooksul päris täis oli saanud. Kõik sõbrad said palju häid soove, ilusaid kaarte ja sekka kommigi. Kaartid jagatud, ütles Rait- aitäh teile kõigile! Väga armas!
Päev algas meil aga tegelikult koogi küpsetamisega. Ootasime külla oma sõpru Pärnaõiekeste rühmast. Küpsetamisega on alati nii, et laste huvi selle tegevuse vastu on suur. Ja eriti suur on huvi siis, kui mõni masin käigus on. Seekord siis mikser. Mõnel väiksel mehel tuli tool kõrgenduseks alla panna, et ninaots üle tainakausi serva ulatuks. Igaüks soovis ju natuke mikserist kinni hoida.
Pidu oli vahva!
Toredat sõbrapäeva kõigile! 























 

No comments:

Post a Comment