Tuesday, March 17, 2015

SASKIA SÜNNIPÄEV vol2

Täna sai väikese Saskia sünnipäev meie rühmas tõeliselt vahvalt peetud. Sellist üllatuslikku kommivalmistamiskursust (nii pikk sõna sai:) pole meil veel olnud. Alguse sai see nõnda, et Saskia ema Mariin küsis, kuidas meil rühmas kombeks- kas peetakse ka tagantjärgi lapse sünnipäeva? Õpetajana sai tagasihoidlikult vastatud, et see on nii, kuidas endal soov on, ei pea just. Kui Mariin siis oma mõtted avaldas, mis tal muidu plaanis oleks olnud, kui Saskia poleks haigestunud, sai sellele hakkajale emale ausalt hingelt öeldud, et sellise asja peale ma küll ei oleks vastanud, et pole vaja tagantjärgi pidada. Muidugi on vaja ja ootame põnevusega.
Täna Mariin tuli ja ladus esmalt lauale väga huvitavaid asju- datlid, kookosrasv, maapähklivõi, õietolm, kookoshelbed, kõrvitsaseemned, Saaremaa vanaema poolt korjatud ülemerepohlad jne.
Tegu ise ei olnud sugugi lihtne. Lapsed pingutasid tükkideks lõikuda datleid ja ilmnes, et isegi šokolaadi tükkideks murdmisel oli väikest musklit vaja.
Valmisid aga tõelised hõrgutised. Need muffinivormis olevad koogid olid vägavägaväga maitsvad ja kommid, mis said veeretatud nii kookoshelvestes kui õietolmus..... Sõime täna hõrgutisi!!!
Aitäh, Mariin, sellise vahva üllatuse eest!















No comments:

Post a Comment